Vágóhíd

Vállalatunk a hazai fogyasztói igényeket maximálisan szem előtt tartva üzemelteti a vágóhídját, mely az elmúlt két évtized alatt több tonnányi húst adott a családok asztalára.

Az egyéni vállalkozásból lett piacvezető vágóhidunk napi kapacitása a vezető nagykereskedők mellett a saját bolt- és éttermünk igényeit is ellátja.

A vágóhíd napi kapacitása az élőállat vágás területén:

  • marha 200 db/nap
  • sertés 600 db/nap
  • bárány 1000 db/nap
  • birka 1000 db/nap
  • strucc 100 db/nap
  • ló 100 db/nap

Mi az, amit még a vágóhidunkról tudni érdemes?

A napi kapacitás szinten tartása, valamint a magas vevői igények kiszolgálása érdekében vágóhidunkat és gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, munkatársaink tudását pedig bővítjük. Fejlődésünk eredményként ma már 10.000 nm-nyi területen helyezkedik el az üzemünk, mely a vágóhíd mellett további gazdasági épületeknek ad meg helyet.

A modern infrastruktúrán kívül kiemelten fontosnak tartjuk még termékeink magas minőségét, melyért az Uniós követelményeknek is megfelelő minőségbiztosítási rendszerünk felel. A saját magunk felállított követelményrendszer pedig olyan kiváló húskészítményeket eredményez, melyek minden étkezőasztalon megállják a helyüket.

A vágóhíd rugalmassága pedig lehetővé teszi számunkra, hogy a hazai és a nemzetközi piaci igényeknek megfelelően készítsük elő és csomagoljuk be a kívánt árumennyiséget. A vágóhídon kialakított csontozó, daraboló és csomagoló részlegünk lehetőséget ad az áru egyedi csomagolására, mellyel praktikusan kínálhatják termékeiket a partnereink.

Jó tudni: a vágóhíd folyamatos üzemelésének köszönhetően cégünk még a nagyobb mennyiségű rendeléseket is gyors vállalási határidővel tudja teljesíteni.