Minőségpolitikánk

Alapelveink:

  • Az erkölcsi és a környezeti értékek iránt elkötelezettek vagyunk.
  • Partnerközpontú tevékenységünkre a megbízhatóság, kommunikációnkra a nyíltság jellemző.
  • Nálunk alapvetően fontos dolgozóinknak, mint legfőbb értékteremtőinknek az elégedettsége.
  • Döntő tényező partnereink/ vevőink fejlődő igényeinek folyamatos, korrekt kielégítése, megelégedettsége.
  • Mindent meg teszünk annak érdekében, hogy vevőink a legmodernebb körülmények között, a legjobb minőségű áruhoz, a legjobb kiszolgálással, a legjobb áron jussanak.
  • Megbízható és átlátható működésünk, elégedett vevőink sokasága a legjobb garancia arra, hogy vevőink számát megsokszorozzuk, és széles körben ismerté tegyük.
  • Beszállítóinkkal a kölcsönös előnyök és elégedettség biztosítása a célunk.
  • Működésünket a hatékonyság, a takarékosság, környezetvédelmek messzemenő figyelembevétele jellemzi.

Jövőkép:

Olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás működtetése, amelyet a termelői és a vevői elégedettség tesz elismerté és sikeressé a határon innen és túl.

LAC-HÚS Kft. minőségpolitikája

Az a felismerés, hogy korábbi kis kapacitású vágóhíd az egyre szigorodó higiéniai követelményeknek nem felel meg és az elavult technológia alkalmazásával a piacon versenyképtelenekké válunk, egy átfogó fejlesztés végrehajtását tett szükségessé.

Már a fejlesztési tervek kidolgozásával alapvető célként határoztuk meg a termékbiztonság növelését a minőség megtartását, partnereink igényinek pontos kiszolgálását. A 2004-ben befejezett fejlesztésekkel korszerű, a hazai viszonyok között középkapacitású üzemet hoztunk létre, amely a körszerű belső elrendezés és technológiai kialakítás mellett az esztétikus külsőben is megmutatkozik.

A technológiai folyamatok korszerűsítésével jelentősen csökkent az élőmunka részaránya a gépi mozgatású vágóvonalakon a nehéz fizikai munkát megszüntettük. A korábbi tevékenységünket bővítettük a húsbontás és csomagolási tevékenység bevezetésével.

A fejlesztések során kiemelkedően fontosnak tartottuk:

  • A dolgozók képzését mind szakmai, mind a korszerű gépekhez kapcsolódó szemléletbeli változások figyelembevételével.
  • Új munkahelyek teremtését az új tevékenység bevezetésével, valamint a termelés növelésével értük el.
  • A termékbiztonság és a személyi higiénia növelésének érdekében az új üzemben korszerű szociális létesítményeket biztosítunk dolgozóink részére.
  • Jó technológiai gyakorlattal megőrizzük a hozzánk beszállított élő állatok minőségét, a jó minőségű kitermelt hús nyerése érdekében.

Ezért:

  • Korszerű állatfogadó és pihentetőt alakítottunk ki.
  • Új hűtők kialakításával a hűtés gyorsaságának és hatásfokának javítása az élelmiszer biztonság, valamint a minőség megőrzése érdekében.
  • Kézi anyagmozgatás csökkentésével, korszerű átfúvató berendezések alkalmazásával csökkentettük a keletkező szennyvíz mennyiségét, ezzel a környezetvédelmi követelmények kielégítését segítjük elő.
  • A technikai fejlesztéseken túl nagyon fontosnak tartjuk mind a beszállító, mind a vásárló partnereinkkel a kapcsolatok szélesítését, korrekt együttműködés megvalósítását.
  • A városi és környékbeli vevőink színvonalas és választékában is megnövelt kiszolgálásra építettük a vágóhíd közeli húsboltunkat.

További célkitűzéseink:

  • szoros együttműködés kialakítása a termelőkkel,
  • a fogyasztókhoz még közelebb kerülni a csomagolt húsok forgalmazásának növelésével (sertés, marha, birka, borjú),
  • a munkahelyek megtartása, szükség és lehetőség szerint bővítése.