Bérvágás

A szigorú szabályozások és a magas többlet költségek mellett sajnos több állattartónak nem adatott meg a saját vágóhíd kialakításának a lehetősége.

A vágóhíd üzemeltetését többek közt az alábbi rendelet szabályozza:

75/2011. (VII. 29.) VM rendelet

A Lac-Hús Kft., mint a hazai húsfogyasztók egyik vezető piaci kiszolgálója kínálja fel a bérvágás lehetőségét, mint hatékony és gazdaságos megoldást. Az alapvetően a kis- és nagykereskedelem kiszolgálására kialakított vágóhíd kapacitása lehetőséget teremt az egyedi megállapodás alapján történő bérvágásra is. Cégünk elsősorban a vágóhíddal nem rendelkező kisvállalkozások és telepek, valamint az átmeneti vágási nehézségekkel küzdő feldolgozók számára kínálja szolgáltatásait.

Az alábbi állatok bérvágását vállaljuk:

  • marha
  • sertés
  • strucc
  • bárány
  • birka

6 ok, hogy miért minket válasszon:

  • több mint két évtizedes tapasztalat
  • korszerűen felszerelt vágóhíd
  • magas biztonsági előírások
  • gyors vállalási határidő
  • igény szerinti csomagolás
  • szállítmányozás

Mi az, amit még a bérvágásról tudni érdemes?

Megrendelőink számára variálható szolgáltatásokat kínálunk a bérvágás területén belül, hogy az egyedi igények hatékony kiszolgálása mellett a költségek is tervezhetőek legyenek. A bérvágás mellett ellátjuk még a csontozást, darabolást és a csomagolást is. Utóbbi szolgáltatásunkat kiemelten ajánljuk azon ügyfeleink számára, akik feldolgozott húsárut esztétikusan, praktikusan, valamint biztonságosan szeretnék vásárlóiknak eladni.

A bérvágás részleteiről és feltételeiről érdeklődjön vágóhidunk üzemeltetőjénél.