Orosz László a Lachús Kft. ügyvezetője indította el a vállalkozást. Sertés, marha, birka, bárány, strucc vágásával, csontozásával illetve darabolásával és csomagolásával foglalkozunk.

Az üzem jelenlegi kapacitása:

  • marha vágás esetén 200 db/nap
  • sertés vágás esetén 600 db/nap
  • birka vágás esetén 1000 db/nap

Export célországaink:

  • Oroszország,
  • Japán,
  • Franciaország,
  • Szlovákia,
  • Csehország,
  • Románia.
vedjegy

Hazai piacra illetve exportra dolgozunk, a Magyarországon jelen lévő multinacionális cégekhez (Tesco, Auchan, Metro stb) beszállítunk, mind lédig termékeket, félsertéseket, negyedelt marhákat, mind úgynevezett “gasztro” kiszereléseket (izomcsoportokra bontva vákuumban), mind védőgázas,
habtálcás, konyhakész, szeletelt, darabolt termékeket. Híresek lettünk az érlelt minőségi marhahús termékeinkkel (Íz és hagyomány) melyet a Corával és a Kaposvári Egyetemmel közösen dolgoztunk ki.

Kiemelném az érlelt magyar tarka termékeinket, illetve szürke marha, mangalica, magyar merinó bárányt is napi rendszerességgel vágunk az igényes piacokra.

Termékeinket 3 húsboltunkban is értékesítjük, kibővítve természetesen szárnyas, füstölt, csemegeáru termékekkel. Üzemeltetünk egy Lacikonyhát is, mely az úgynevezett Lachús Mintaboltunkkal egy légtérben található és a régi magyaros ételektől kezdve a modern konyháig mindent kínálunk. Lac-Hús Magyaros Éttermi egységünkben kizárólag minőségi hazai alapanyagokból kínálunk ala carte ételeket, alkalmas rendezvények lebonyolítására is.

A Gasztroangyal bemutatja: